Wilt u een marktplaats runnen?

Voor het bouwen van een werkende advertentiewebsite kan gebruik gemaakt worden van de scripttaal PHP. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Veel kennis van de techniek is er voor het beheer van uw advertentie website via het beheerpaneel niet nodig. Zo is de kleurstelling aan te passen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.

U kunt bij het artikel Een eigen advertentiesite runnen terecht wanneer u op zoek bent naar meer informatie over een advertentie script. Het aanschaffen van een kant en klaar script brengt voordelen met zich mee. Voor de zaken die u bij het bouwen van een script gaat tegenkomen, is vaak al een oplossing bedacht. U bespaart tevens tijd door niet zelf het script te bouwen.

In het eerste scherm van het installatiescript heeft u de mogelijkheid een website titel en de metagegevens voor zoekmachines in te vullen. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.