Wil je een advertentiesite bouwen?

Op het moment dat het wat slechter met de economie gaat, gaan mensen op zoek naar een extra inkomen. Dan weer worden de postbodes ontslagen, dan weer het treinpersoneel. En natuurlijk gaat voor niets te zon op en moet u toch een inkomen hebben.

Belangrijk is dat u toewerkt naar een situatie waarin u passief inkomen verdiend. Als u niet begrijpt wat we hiermee bedoelen, geen nood, want we leggen het uit. Vergoeding en inspanning zijn direct aan elkaar gerelateerd, omdat u over het aantal gewerkte uren wordt betaald. Bij een passief inkomen bent u onafhankelijk, omdat er sprake van een maandelijks terugkerend inkomen is.

Uiteraard doet u het online geld verdienen helemaal voor uzelf. Toch dient u er niet te lichtzinnig over te denken en is het raadzaam om het als een echte baan te zien. Volharding is voornamelijk in de beginperiode belangrijk. Het komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien.

Weet u zeker dat u aan de slag wilt, lees dan deze pagina omtrent eigen marktplaats beginnen. U kunt zich dan een beetje voorbereiden. Door u goed voor te bereiden laat u niets aan het toeval over.

Schrijf op hoeveel u maandelijks wilt verdienen. Wanneer u weet hoeveel inkomsten u wilt hebben, kunt u gemakkelijk bepalen hoeveel werk er in het project gestopt moet worden. Bepaal wat u wilt verdienen met concrete cijfers. Zo weet u precies hoeveel u nog van uw doel vandaan bent.