Verhoog uw inkomsten met affiliate marketing

Zou u graag een affiliate site willen opzetten? Het script dat u kunt aanschaffen op affiliate marketing beginnen geeft u de mogelijkheid om volledige controle over uw webwinkel te hebben. Het beginnen van de shop is gemakkelijk te doen, u beheert alles via een beveiligd beheerpaneel. Het script installeren op uw webhosting pakket is eenvoudig te doen. Bij de aanschaf van het script kunt u het webhosting pakket ook direct afsluiten als u nog geen webhosting heeft. De installatie van het script zal dan direct voor u worden uitgevoerd binnen het nieuwe hosting pakket. Extra geld verdienen via het internet is via het script makkelijk te doen.

Het is niet nodig om ondernemer te zijn om extra geld te verdienen: ook als u een baan heeft, kunt u op deze wijze extra inkomen naast uw baan genereren. Het gebruik van een script zorgt ervoor dat u de affiliate website niet handmatig hoeft aan te passen. Wilt u de kleuren van de affiliate site aanpassen, dan is dat goed te doen middels de beheeromgeving. De kleuren van de verschillende componenten binnen uw affiliate shop wijzigt u eenvoudig via de beheeromgeving. U kunt per feed aangeven in welke rubrieken de producten dienen te worden toegevoegd. In de feeds staat ook de specifieke link opgenomen waarmee kan worden bijgehouden of een klant door u als publisher is doorgestuurd naar een aanbieder.

Beginnen met affiliate marketing kan met dit CMS programma op eenvoudige wijze. U hoeft geen eigen producten te promoten maar kunt als publisher affiliate producten promoten. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een bezoeker iets via u koopt.