Uw nieuwe startpagina website samenstellen

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Onder andere bij startpagina websites is dit geval. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Speciaal voor startpagina websites is er een apart PHP script te koop. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. Een voorbeeld is het script dat op Eigen startpagina maken wordt beschreven. U koopt het script gewoon online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De website zal u na de betaling doorverwijzen naar de download pagina. Per e-mail ontvangt u de link ook nog eens.

Naast links kan men nog veel meer toevoegen aan een startpagina. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. Een blokje waarin het meest recente nieuws wordt getoond, is hier een voorbeeld van. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Wilt u toch zelf een script bouwen dan kan dat uiteraard. Verstand van PHP scripts bouwen is dan wel nodig. Het script dient zo te zijn opgezet dat hacken onmogelijk is. Het kan zomaar zijn dat dit lastig is voor u.

Men heeft een afzonderlijke dochterpagina vaak ingericht rondom een specifiek onderwerp. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Het is op iedere startpagina mogelijk om een aantal linkcategorieën toe te voegen. Een thema kan zo verder opgesplitst worden in deelonderwerpen. Een link dient altijd binnen een categorie op de dochterpagina te worden toegevoegd.