Uw nieuwe startpagina website realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast goed worden ingezet. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Realiseer een moderne portaalsite. Het installeren is niet lastig.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men ook het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk eenvoudig met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Tevens zijn banners op een eenvoudige slimme te aanmaken op uw website. Een nieuwe banner toevoegen is erg eenvoudig te doen.