Uw nieuwe startpagina online zetten

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste website die is begonnen met de typische indeling in dochterpagina’s en rubrieken.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. Wat ervoor nodig is, is een startpaginascript, webruimte en een geregistreerde domeinnaam. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Eigen startpagina maken. U kunt links verkopen met het script, zodat u ook geld ermee kunt verdienen.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de gebruikers een fluitje van een cent. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Aanpassingen kunnen door een gebruiker alleen aan de eigen startpagina’s worden gedaan. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. En voert enkele belangrijke gegevens in. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. U kunt direct aan de slag met het toevoegen van dochterpagina’s en links na de installatie. Zo kan de ene rubriek een andere kleuren krijgen dan de andere rubriek.