Uw moderne portaalsite maken

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Men maakt daar dan bovendien gretig gebruik van. Zelf een startpagina website is dan tevens mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. U kunt meer lezen op Eigen startpagina wanneer u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. U kunt daar lezen hoe u aan een dergelijk script kunt komen.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het script maakt het voor u makkelijk om links te verkopen aan anderen. U kunt de tarieven van de links behoorlijk simpel instellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon middels uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar verder een Adsense blok is snel toegevoegd. Het zal u verbazen hoe makkelijk u dat regelt.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst toevoegen over het betreffende thema.

Hierboven spraken we er reeds over. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. In eerste instantie is het niet lastig om het meest recente nieuws toe te voegen. Verder zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Programmeerkennis is niet nodig. Een kleur is zeer simpel aangepast.