Uw eigen webwinkel starten

Men vervangt winkelpanden steeds vaker door webwinkels. Zo valt de huur van een pand volledig weg. U zult bij alle bestellingen een e-mail met een besteloverzicht ontvangen. Aan de hand van het besteloverzicht in de e-mail kunt u de bestelde spullen opsturen.

Wilt u zelf een webwinkel runnen? Neem dan eens PHP webshop door. Daar wordt verwezen naar een nuttig script voor uw eigen webwinkel. Het beginnen van een webwinkel gaat heel makkelijk met dit script.

Per variant van een product kunt u ook aangeven hoeveel stuks u ervan in de voorraad heeft. U kunt de beheerschermen ook gebruiken om de kleuren van uw website naar uw eigen wens aan te passen. Via de beheerschermen kunt u op een heel eenvoudige banners toevoegen op verschillende locaties binnen uw website. Wilt u de meta gegevens voor de zoekmachines invoeren, dan kan dat via de beheerschermen ook heel makkelijk. Verder kan het PHP script draaien op uw eigen hostingpakket. U kunt de bestanden met een FTP programma op de webserver plaatsen. Bezoekt u vervolgens uw nieuwe website met uw browser, dan wordt een installatiescript gestart. De absoluut noodzakelijke dingen die nodig zijn om de webshop te laten draaien, kunt u tijdens de installatie instellen.