Uw eigen startpagina op touw zetten

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Deze optie is mogelijk. Zelfs wanneer u nauwelijk technische kennis heeft. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via de link naar de pagina Nieuwe startpagina komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

De mogelijkheid tot het betaald toevoegen van een link is er ook. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. Met een knop op uw startpagina kunt u bijvoorbeeld de aandacht trekken naar een bepaalde website. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.