Uw eigen portaalsite maken

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarnaast veilig in elkaar gezet.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Er zijn voldoende scripts te aan te schaffen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Startpagina script kunt u lezen als u wel benieuwd bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript ontwikkelen. U hoeft niet te wachten tot een webprogrammeur klaar is met het programmeerwerk.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Een goed beveiligd startpagina script is vereist aangezien men van buitenaf een gebruikersaccount kan registreren.