Uw eigen marktplaats bouwen

U kunt een marktplaats PHP script in gebruik nemen voor het op een snelle wijze maken van uw eigen advertentie website. U kunt hier meer informatie over zo een advertentie script vinden. U kunt direct aan de slag met een dergelijk script zonder zelf te hoeven programmeren. Wellicht wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. Een marktplaats script biedt verschillende mogelijkheden voor het online verdienen van geld.

Het artikel Eenvoudig je marktplaats bouwen wijst u op een geschikt advertentie script. Aan de extra mogelijkheden bij het toevoegen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. Er worden diverse betaalmethoden met het marktplaats PHP script ondersteund. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

U krijgt tevens de mogelijkheid om simpele banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het plaatsen van affiliate banners aan uw advertentie website. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

De webprogrammeur heeft daarnaast de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het advertentie script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan makkelijk middels het beheerpaneel. De zoekwoorden en de beschrijving zijn daarbij per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.