Uw eigen affiliate website maken

Geld bijverdienen is prima te doen met een online affiliate webwinkel. Dagelijks zal er dan een XML of JSON feed worden ingeladen met daarin affiliate producten die u via uw webwinkel kunt verkopen. Verloopt een sale via uw website, dan ontvangt u een affiliate commissie.

Product feeds worden iedere dag door het script opnieuw ingelezen. Zo blijft het productaanbod op uw website actueel. U hoeft een feed slechts eenmalig toe te voegen. Qua onderhoud zult u dus niet veel tijd kwijt zijn.

Wilt u een affiliate marketing webwinkel beginnen? Neem de pagina Bouw je eigen affiliate website dan door voor meer informatie. In dat artikel vindt u ook een link om betaalbaar een dergelijk PHP script aan te schaffen. Wanneer u dat wilt, kunt u vandaag al beginnen met het opbouwen van een affiliate webwinkel.

Met een affiliate webwinkel kunt u vrij gemakkelijk extra geld voor later te sparen. U bepaalt zelf welke producten er worden getoond op uw website. Vaak kunt u bij een affiliatenetwerk opgeven hoe vaak er een uitbetaling dient plaats te vinden.