Uw eigen affiliate internetshop starten

Met een eigen affiliate webwinkel kunt u online extra inkomen genereren. Daarvoor zult u een script nodig hebben. Wat u naast een affiliate script nodig hebt, zijn webhosting en een domeinnaam. In dit artikel leest u daar meer over.

Kunt u wel wat extra inkomsten gebruiken? Affiliate marketing is daarvoor geschikt omdat het relatief weinig tijd kost om de affiliate winkel bij te houden. U heeft de vrijheid om te bepalen waar en wanneer u tijd erin stopt.

Meer over het gebruik van affiliate marketing met uw eigen affiliate shop is te lezen op affiliate webshop beginnen. U krijgt controle over uw inkomsten en dat is in economisch onzekere tijden wel prettig. Er kan een hoop geautomatiseerd worden waardoor het u ook niet veel tijd hoeft te kosten.

Wilt u banners aan uw site toevoegen, dan is dat ook een mogelijkheid. Op diverse manieren kunt u een banner aan het systeem toevoegen. Het is mogelijk om het plaatje up te loaden en aan te geven naar welke URL de banner dient te verwijzen. Als dat nodig blijkt, is het ook mogelijk om aangepaste HTML code in te voeren. Wanneer u linkjes heeft geruild met websites, is er nog een aparte pagina waarop u die sites kunt vermelden.