Uw bookmarks online beheren

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. De pagina Bouw een lijst van je favoriete sites bevat informatie over het zelf starten van een startpagina site met behulp van een script. Het script waarover in dat artikel gesproken wordt, is voor enkele tientjes al in uw bezit.

De voorpagina kunt u net zo behandelen als de andere dochterpagina’s van uw website. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Na het wijzigen zijn de nieuwe kleuren direct op de dochterpagina zichtbaar.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. PHP wordt breed ondersteund. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.