Startpagina website realiseren informatie

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de correcte dochterpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem ook zo veilig mogelijk gemaakt.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Genoeg beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Lees de pagina Eigen startpagina door als u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden.