Startpagina website maken info

In Nederland worden startpagina’s nog vaak gebruikt. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Maar minstens net zo belangrijk is dat de code van de portaalsite voldoet aan de eisen van deze tijd.

De pagina Startpagina script bevat alle informatie die u daarvoor nodig heeft. U hoeft dan niet te wachten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Een technische achtergrond hoeft u voor het gebruiken van het startpaginascript niet te hebben. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina gemakkelijk een eigen subdomein toekennen. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U kunt dus direct na het aanschaffen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Het is daarbij niet moeilijk om zelf een startpagina website op te zetten. In eerste instantie heeft u webhosting en een eigen domein nodig. Op het moment dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. Het is dan niet meer nodig om zelf een PHP script te schrijven.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. De bezoeker heeft bij het toevoegen van een link een aantal betalingsmogelijkheden. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek.

Als gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Bezoekers mogen daarbij het gewenste subdomein opgeven. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.