Start eenvoudig een webwinkel

Verkoopt u fysieke producten en bent u op zoek naar meer klandizie? Met een internetshop kunt u uw spullen online verkopen. Via de beheeromgeving van de internetshop voegt u eenvoudig nieuwe producten toe. U kunt verschillende afbeeldingen toevoegen aan uw internetwinkel van alle producten die u aanbiedt. Daarbij kan ieder product in een logische categorie worden geplaatst.

Wilt u graag de beschikking krijgen over een webwinkel script? Klik dan op voor meer informatie. In het artikel leest u over de mogelijkheden die u met het script heeft. Via een betaalkoppeling wordt het mogelijk om de klant meteen te laten afrekenen voor de bestelde producten. Na het afrekenen zult u een e-mail ontvangen met daarin alle informatie om de spullen op te sturen naar de klant.

Via het beheerpaneel van de internetwinkel kunt u de shop volledig aanpassen. Het account voor het beheer van uw internetwinkel kan tijdens het installeren worden aangemaakt. Daarmee logt u op ieder gewenst tijdstip in binnen het beheerpaneel. Op ieder gewenst moment kan de beheeromgeving worden gebruikt om uw website bij te houden.