Site software

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool verder wel een content management systeem. Op de pagina Een eigen website vindt u meer informatie over dergelijke tools. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U kunt tijdens het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Verder kunt u ook een beheeraccount toevoegen middels het installatiescript. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. Het is niet gecompliceerd om dat te realiseren met behulp van het CMS pakket. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

De optie om een demo omgeving te bekijken wordt via de website van de aanbieder geboden. U kunt zo een indruk van het CMS pakket krijgen. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.