Site beheren tools

Een eigen website kan u helpen bij het vergroten van uw online vindbaarheid. Gebruikt u een tool voor het maken van uw eigen website, dan is het niet moeilijk om te doen. De naam die men voor zo een tool gebruikt is content management systeem. Het werken met een content management systeem is daarnaast uitstekend te doen als u geen verstand van de technische invulling heeft. Met behulp van de beheeromgeving geeft u gemakkelijk de gegevens voor de zoekmachines op. U bent er zo zeker van dat de informatie op de juiste manier aan de zoekmachines wordt doorgegeven.

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. Op de pagina Betekenis CMS vindt u meer informatie over dergelijke tools. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U kunt tijdens het draaien van dit script de belangrijke informatie over uw zakelijke website invoeren. Gedurende de installatie is ook het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Het systeem is zo in te stellen dat updates automatisch worden geïnstalleerd. Het CMS pakket zal dan om de zoveel tijd controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is die kan worden geïnstalleerd. Heeft u automatische updates ingeschakeld, dan wordt een nieuwe versie geïnstalleerd zonder dat er een handmatige actie van u nodig is. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht bij een update. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Tevens krijgt u de optie om online betalingen te ontvangen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. De e-mail die de klant daarnaast ontvangt kunt u via de beheeromgeving aanpassen.