Realiseer uw nieuwe startpagina website

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. Het toevoegen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Bovendien is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Het is verstandig om de pagina Eigen startpagina te bekijken in het geval u meer wilt weten over dit soort scripts. Een startpagina script kan worden gekocht middels een link op die pagina.


Het genereren van inkomsten online is uitstekend te doen met een startpaginascript. Het is niet moeilijk om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. In het geval dat u de bedragen in het beheeromgeving heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Dit en meer is via het beheergedeelte te regelen.

Het plaatsen van een banner is uiterst makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Daarnaast eventuele custom code voor banners kunt u eenvoudig invoeren. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Dikwijls heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Het gewenste subdomein kan gedurende het aanmaken van de startpagina worden opgegeven. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Het plaatsen van het laatste nieuws is niet moeilijk met behulp van een widget. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheeromgeving erg simpel gedaan.