Realiseer professioneel een uitgebreide portaalwebsite

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? De links op Een uitgebreide startpagina website oprichten leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.