Realiseer eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide startpagina website. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.