Realiseer betaalbaar een nieuwe portaal site

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo staat Startpagina script installatie stil bij het runnen van een eigen startpagina. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. U hoeft dan zelf geen PHP script meer te schrijven. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Het is verstandig om per thema een dochterpagina samen te stellen. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.