Realiseer betaalbaar een eigen portaal website

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. De pagina Handleidingen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. En het is mogelijk om links te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.