Professioneel een eigen startpagina website vormgeven

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.Op de pagina die in dit artikel wordt genoemd, valt meer over een dergelijk script te lezen. Alle benodigde informatie kunt u vinden via die pagina. Om het script daadwerkelijk te kopen, kunt u de op die pagina vermelde link gebruiken.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een nieuwe startpagina site realiseren. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de website is een handleiding van het script te vinden. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Er zal niet heel erg dure hosting nodig zijn voor uw startpagina website. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. U kunt tevens backlinks via uw startpagina website verkopen. Zou u dit zelf moeten bouwen in PHP? Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.