Portaalsite opzetten info

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een startpagina script is niet duur. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij prima inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Met behulp van het artikel Startpagina aanmaken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u simpel uw startpagina website beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Met behulp van het beheerpaneel past men een dochterpagina enorm makkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Daarbij plaatst u zeer gemakkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner toevoegen is behoorlijk eenvoudig te doen.