Portaalsite maken info

Startpagina’s zijn nog altijd prima in te zetten voor linkbuilding. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Nederlandse startpagina doornemen. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.


Het genereren van inkomsten online is goed te doen met een startpaginascript. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript simpel gemaakt. U kunt uiterst gemakkelijk de prijs van een backlink opgeven in het beheerpaneel van het startpaginascript. Dit en meer is via het beheeromgeving te regelen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Het verhuren van bannerruimte is een interessante mogelijkheid die u met het startpaginascript heeft. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien in het geval dat u linkbuilding activiteiten verricht. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Hierboven spraken we er reeds over. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat verder zo geregeld.