Portaalsite bouwen tips

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is tevens veilig in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg makkelijk is. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste dochterpagina te zien krijgt. Het is niet zo lastig om een eigen startpagina website te beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Portaalsite ontwikkelen informatie. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Dit is belangrijk om het systeem tegen kwade intenties te beveiligen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.