Portaalsite bouwen informatie

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? U kunt hier meer daarover lezen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Zo zal de dochterpagina met name links over dat ene onderwerp bevatten.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Over kant en klare scripts is op Startpagina website bouwen info meer informatie te vinden. Zelf programmeren is niet meer nodig indien u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft daarbij een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Als de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Men kan zich met behulp van uw website als paginabeheerder aanmelden. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. Widgets plaatsen op de dochterpagina’s is uiterst makkelijk gedaan. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren gedurende het aanmelden van een nieuwe startpagina. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke rubriek is er vaak de optie om de metagegevens in te stellen. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst toevoegen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Met behulp van het script kunt u verder de kosten vrij eenvoudig terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het script biedt hier faciliteiten voor. Banner rotatie is tevens mogelijk.