Portaalsite bouwen info

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de corresponderende dochterpagina te zien krijgen. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is daarbij veilig in elkaar gezet.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het betreft een webapplicatie die u op uw webhostingpakket installeert. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Het realiseren van een nieuwe startpagina website doornemen. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarnaast betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U mag bij het van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Het startpagina script is goed gedocumenteerd.

Het plaatsen van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. Met het startpagina script is het verder mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. U kunt een blokje met het laatste nieuws aanmaken in het geval dat u dat wilt. Tevens kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen indien u dat wilt. Een andere optie is een weerkaartje of knop aan een dochterpagina toevoegen.