Ontwikkel je nieuwe portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Je moderne portaalsite maken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat makkelijk is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men ook een subdomein kiezen. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan zeer eenvoudig via het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Daarnaast plaatst u zeer simpel banners op uw site. Het toevoegen van een nieuwe banner is erg simpel.