Ontwikkel een eigen startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien uitstekend worden ingezet. Het is dikwijls mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Een eigen startpagina website beginnen. Het startpagina script is makkelijk te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men ook een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk gemakkelijk met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Ook plaatst u uiterst simpel banners op uw site. Het toevoegen van een nieuwe banner is zeer simpel.