Nieuwe startpagina

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina script vinden. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.