Nieuwe startpagina bouwen

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website erg handig. Een dergelijke website is in feite een soort linkcatalogus. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo staan de links op uw startpagina website handig per onderwerp ingedeeld.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. Indien u gebruikersregistratie heeft ingeschakeld, kan de bezoeker een aanmeldformulier op uw website invullen. Er zal na het invullen van dit formulier een account voor de gebruiker worden aangemaakt. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel nieuwe startpagina maken te vinden. Erg ingewikkeld is het uiteindelijk niet. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Men kan naast links ook diverse widgets en teksten plaatsen op een dochterpagina. Ook zijn de kleuren per individuele startpagina instelbaar.

Ook is het genereren van online inkomsten met het startpaginascript relatief gemakkelijk. U kunt na het koppelen van een betaalprovider backlinks verkopen op uw startpagina website. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpaginascript geplaatst. Er zijn afzonderlijke prijzen in te stellen voor een homepage link en een link op een reguliere pagina. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. Zet u het startpaginascript op deze wijze in, dan verdient u gegarandeerd minstens de aankoopkosten terug. U bepaalt zelf aan welke regels een nieuwe dochterpagina gebonden is.