Moderne advertentiesite bouwen

U krijgt met een advertentie script een hoop functionaliteiten meegeleverd. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Via eigen marktplaats vindt u een script waarmee het bouwen van een startpagina site goed kan. Het script is geschreven in PHP. U dient er rekening mee te houden dat er een database aangemaakt dient te worden op uw hosting. Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u waarschijnlijk goed werken met het advertentie script. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan.

Een adverteerder kan zich via het registratieformulier aanmelden. Het script maakt na het invullen van het registratieformulier een account aan voor de nieuwe adverteerder. Men kan een advertentie aanmaken via het eigen gebruikersaccount. Bestaande advertenties kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Het is daarbij mogelijk om geld te verdienen aan de extra opties die u bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kunt aanbieden.

Het is mogelijk om het marktplaats PHP script aan verschillende betaalgateways te hangen. Er is ondersteuning voor Targetpay en Mollie. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Men kan ook bieden op advertenties. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. Iedere keer wanneer een bod wordt uitgebracht, ontvangt de adverteerder een bericht per e-mail. Bij de advertenties zullen de hoogste biedingen getoond worden. Bij elk bod krijgt de adverteerder een knop te zien om contact op te nemen met de persoon die het bod heeft uitgebracht. Het is ook mogelijk om een bod weer te verwijderen. Zowel de bieder als de adverteerder kunnen een bod van de site afhalen.