Mobielvriendelijke advertentiesite maken

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. U hoeft immers zelf geen tijd meer te besteden aan het bouwen van een script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Bezoek dan het artikel Een moderne advertentiesite bouwen. U kunt de links gebruiken om naar het aanbod te navigeren. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. U kunt de bestanden na het uitpakken op uw webruimte plaatsen. Het is ook noodzakelijk om een database aan te maken, wanneer u het script wilt gebruiken. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. U kunt met het tweede scherm de databaseconnectie instellen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.