Makkelijk een eigen startpagina site beheren

U kunt heel snel een overzicht van favoriete websites maken met behulp van een startpagina website. Een dergelijke website kan met behulp van een script snel in elkaar gezet worden. Een dergelijk script hoeft u niet opnieuw te laten ontwikkelen. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. Staat het op uw planning om zo een script aan te schaffen, dan is het mogelijk om meer informatie te vinden op hoe maak je een startpagina. In dat artikel vindt u een interessant PHP script. U heeft met dat script geen enkele beperking bij het bouwen van uw startpagina website. Het is niet noodzakelijk om kennis van HTML of CSS te hebben.

De kleurstelling kan voor iedere rubriek aangepast worden. Op deze manier kunt u de focus naar een specifieke categorie toetrekken. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. U plaatst daarbinnen inhoud die op elke startpagina te zien. U kunt bijvoorbeeld een affiliate banner tonen binnen een dergelijke categorie. Deze bevatten een aanbieding waarbij u per verkoop een bepaald percentage van het aankoopbedrag kunt verdienen.