Maak uw eigen affiliate shop

Een PHP script geeft u de mogelijkheid om uw eigen e-commerce platform op te richten. Verder is het mogelijk om affiliate producten te verkopen met uw eigen website. Binnen uw shop kunt u eigen producten aanbieden, maar ook producten van derden via affiliate marketing. Voor de juiste tools voor het starten van een e-commerce website verwijs ik u graag naar deze website: affiliate shop.

Extra inkomsten naast uw baan generen is zo prima te doen. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Wijzigingen binnen uw affiliate webshop voegt u eenvoudig toe via het beheerpaneel. Van ieder los onderdeel kunt u de kleuren wijzigen. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. De affiliate links waarin uw publisher ID is opgenomen, worden automatisch ingeladen en toegevoegd.

Beginnen met affiliate marketing kan met dit CMS programma op eenvoudige wijze. Het ontwikkelen van uw eigen producten is niet noodzakelijk wanneer u geld met affiliate marketing verdient. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een bezoeker iets via u koopt.