Maak professioneel een eigen portaalwebsite

Het is goed om zelf een startpagina website te hebben voor linkbuilding. U hoeft een script voor zo een website niet zelf te programmeren. Een startpagina website bouwen, daarvoor bestaan reeds goede scripts. Zo een script kan op uw webhosting worden geïnstalleerd. U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Het is zuur als uw dochterpagina weer wordt weggehaald als gevolg van het over het hoofd zien van zulke voorwaarden. Om dat te voorkomen kunt u ook Eigen startpagina doornemen. U kunt gebruik van een PHP script maken voor het bouwen van een eigen startpagina website. U heeft dan niets met de voorwaarden van andere websites te maken. Ook kunt u op een gemakkelijke wijze backlinks op uw website verkopen. U kunt zelf het tarief daarvoor instellen in de beheeromgeving van uw eigen website. U kunt prima een extra zakcentje verdienen aan uw eigen startpagina website. Het is namelijk naast het aanmaken van een gratis dochterpagina mogelijk om links te verkopen. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen.

Bedrijven zullen vaak een budget hiervoor hebben. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website. Een affiliate link wordt op dezelfde wijze toegevoegd als iedere andere link. Al zal een affiliate link een code bevatten waarmee de verkoper kan zien dat een sale via u is verlopen. Bij een goede aanpak zal een fulltime inkomen uit affiliate marketing te halen zijn. Wanneer online marketing is iets waar u zich mee bezighoudt, dan kan een startpagina website wellicht nuttig voor u zijn. Het heeft geen zin om te wachten.