Maak professioneel een eigen portaal site

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina marktplaats cms.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.