Maak je eigen portaalsite

U kunt uw website een boost in de zoekmachines geven met behulp van backlinks. Startpagina’s worden daar nog vaak voor gebruikt. Het in elkaar zetten van een eigen startpagina kan op een aantal Nederlandse startpagina websites.

In het geval dat u daar oor naar heeft, kunt u tevens eens de pagina Goede startpagina rustig bekijken. Meteen na het kopen kunt u met het startpaginascript aan de slag. U kunt zonder PHP kennis met uw eigen startpagina website aan de slag. Het is daarbij mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. U kunt dus direct na het kopen van het script met uw startpagina website aan de slag.

Diverse widgets zijn beschikbaar voor plaatsing op uw startpagina’s. Het toevoegen van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Bovendien stukken tekst toevoegen is geen enkel probleem. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets daarnaast makkelijk plaatsen aan zijn eigen startpagina.

U kunt op een gemakkelijke manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. U kunt met het startpagina script op een gemakkelijke manier links verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan ook de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Een technische achtergrond is niet nodig om ermee aan de slag te gaan. Een eigen startpagina website wordt zo ook voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Binnen korte tijd kunt u zelf een startpagina website online hebben. Het installeren van het startpagina script is door de aanbieder makkelijk gemaakt. De aanbieder heeft op de website de stappen voor de installatie staan. U kunt het systeem op uw webhosting pakket installeren.