Maak je eigen affiliate internetshop

Het beheer van uw affiliate webshop kunt u vanaf iedere werkplek doen. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. U kunt op de pagina affiliate website beginnen meer informatie vinden over affiliate marketing. In principe is het mogelijk het zo uit te bouwen dat u met affiliate marketing een fulltime inkomen verdient.

Wat u ook regelmatig zult zien, is dat men een affiliate website heeft opgezet die er meer uitziet als startpagina website. Reguliere links worden dan met affiliate backlinks afgewisseld. Ook maakt men vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheid banners te plaatsen. U kunt op de pagina affiliate webshop meer informatie vinden over affiliate marketing.

Op verschillende plekken binnen uw affiliate webwinkel heeft u bovendien de mogelijkheid om banners te plaatsen. Banners geven een extra mogelijkheid om de aandacht van de bezoeker te trekken. U kunt de banners via de backend van het affiliate script uploaden.

U kunt per onderdeel binnen uw affiliate shop de kleurstelling bepalen. Via de beheeromgeving stelt u in binnen welke categorieën u de producten van uw affiliate shop wilt indelen. En u kunt extra pagina’s en een blog gedeelte aan uw affiliate webwinkel toevoegen. Hierboven staat een link naar meer informatie over het starten van een eigen affiliate winkel. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. Van iedere feed kunt u nalezen hoeveel producten er bij het inladen zijn toegevoegd.