Maak eenvoudig een uitgebreide startpagina website

Stelt u een eigen startpagina website samen, dan kunt u eenvoudig backlinks verkopen. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

U kunt tevens zelf een startpagina website oprichten. Op eigen startpagina maken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Heeft u betaald voor het script, dan kan het vanaf de site van de aanbieder gedownload worden.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.