Maak eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. Via een zakelijke website kunt u geld verdienen via het internet. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Het bouwen van backlinks kan met behulp van een eigen startpagina.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op aanmelden startpagina. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. De verschillende dochterpagina’s zijn aan een eigen onderwerp te koppelen.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. De meta gegevens voor Google kunnen per specifieke rubriek worden ingevoerd. U kunt per rubriek de velden voor de zoekmachines invoeren in het beheerpaneel. Voor iedere rubriek kunnen ook de kleuren gewijzigd worden. Op deze wijze kunt u met behulp van het gebruik van de juiste kleuren de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde categorie toe trekken.