Maak een verzameling van uw favoriete sites

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Het artikel Houd uw favoriete sites online gemakkelijk bij staat vol informatie over dit handige PHP script. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Zoals de meta gegevens voor Google en de gegevens voor de databaseverbinding. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.