Je nieuwe startpagina website ontwikkelen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina makkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de juiste dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is ook veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Begin uw moderne startpagina website kunt u lezen als u wel benieuwd bent naar zo een script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U hoeft niet te wachten tot een programmeur klaar is met het werk.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.