Je favoriete websites op een rij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Ik raad u dan het artikel Houd je favoriete sites online gemakkelijk bij aan. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Gedurende het draaien van het installatieprogramma, kunt u informatie invoeren die voor de website relevant is. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.