Je favoriete sites online beheren

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.