Je eigen affiliate website starten

Wilt u online een extra zakcentje verdienen? Wellicht is het interessant om met een affiliate webwinkel script aan de slag te gaan. Per verkoop ontvangt u een vergoeding. Langs deze weg producten aanbieden binnen uw webwinkel, kan met behulp van een affiliate netwerk zoals Daisycon. Zou u graag een extra zakcentje verdienen met uw eigen affiliate internetshop? Over de mogelijkheden die u met een affiliate marketing webshop script heeft, leest u meer op Affiliate geld verdienen met uw website. Met een script wordt het beheer van uw website sterk vereenvoudigd.

Producten worden automatisch geplaatst binnen uw affiliate webwinkel. Via product feeds voegt u meerdere producten tegelijkertijd toe. Dagelijks wordt het productaanbod zo opnieuw bijgewerkt. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Wilt u op een aantal vaste plekken banners toevoegen? De banners zijn via een beheerpaneel toe te voegen. Het beheerdersaccount kunt u tijdens de installatie van het systeem aanmaken. Op deze wijze kunt u uw affiliate internetshop ook heel gemakkelijk onderhouden.