Je eigen affiliate website maken

Bent u benieuwd naar een mogelijkheid om online geld te verdienen? Het opzetten van een affiliate site zou een idee kunnen zijn. Per keer dat iets via uw webwinkel wordt verkocht, ontvangt u een affiliate commissie. Om via affiliate marketing producten aan te bieden, kunt u zich bij een affiliate netwerk zoals Tradedoubler aansluiten. Is deze vorm van inkomsten generen voor u aantrekkelijk? Meer informatie over de mogelijkheden van een affiliate marketing webwinkel script vindt u op Affiliate marketing met uw eigen website. Met een script wordt het beheer van uw website sterk vereenvoudigd.

Het toevoegen van producten binnen uw internetwinkel gebeurt automatisch. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Dagelijks wordt het productaanbod zo opnieuw bijgewerkt. Het is dus niet noodzakelijk om handmatig artikelen binnen uw webwinkel toe te voegen.

Er zijn verschillende bannerruimtes waarbinnen een banner toegevoegd kan worden. De banners zijn via een beheerpaneel toe te voegen. Voor het onderhoud van de website maakt u tijdens de installatie de inloggegevens aan. Daarmee kunt u op ieder gewenst tijdstip inloggen om aanpassingen door te voeren aan de website.